Advies voor werkgevers in regio Rivierenland

Elke personeelsvraag begint met een goed advies. Zoekt u personeel? Wilt u sociaal ondernemen en meteen invulling geven aan de Participatiewet? Of bent u benieuwd naar subsidie mogelijkheden?
Teamfoto WSP Rivierenland

WerkgeversServicepunt Rivierenland (WSP) werkt met veel verschillende werkgevers uit de regio. Onze ervaren WSP adviseurs staan voor u klaar.

Arbeidsmarktinformatie

Met de juiste arbeidsmarktinformatie kunt u de beste personeelsbeslissingen nemen. Maar de arbeidsmarkt verandert voortdurend, zowel landelijk, regionaal als sectoraal. Onze adviseurs weten wat er speelt in uw branche. Zij voorzien dagelijks werkgevers zoals u van een goed advies.

Heeft u subsidie advies nodig?

Wilt u meer weten over subsidies en hulp bij het aanvragen ervan?

Participatiewet en banenafspraak

Veel werkgevers zien de Participatiewet als een vanzelfsprekende stap naar een inclusieve werkvloer. Het doel van de wet is meer banen voor meer mensen, ook voor mensen met een ziekte of kwetsbare arbeidspositie. De banenafspraak geldt voor bedrijven met 25 werknemers of meer. Met WSP ontdekt u hoe werkzoekenden met een arbeidsbeperking uw bedrijf kunnen verrijken.

Man werkzaam in de retail

Aan de slag met de participatiewet

Leerwerktrajecten

Het opleiden van personeel is een structurele oplossing voor uw personeelstekort. In de praktijk blijkt ook dat nieuw personeel met een leerwerktraject beter aansluit bij uw bedrijfscultuur en de vacatures. Ontdek samen met uw WSP-adviseur hoe u beschikbaar arbeidspotentieel kunt inzetten in uw bedrijf.

(Nieuw) Personeel opleiden?

Maak kennis met nieuw talent

Zoekt u personeel? Met WerkgeversServicepunt Rivierenland (WSP) helpt u jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en statushouders aan een baan. Onze adviseurs ondersteunen u met:

  • Advies om personeel te vinden en binden
  • De werving en selectie van personeel
  • Het aanvragen van subsidies en regelingen
Man aan het werk in de groenvoorziening

Op zoek naar personeel in regio Rivierenland?