window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-VQ7H0C7NQF');

Zijn er subsidies mogelijk bij in dienst nemen van een werkzoekende?

Ja, er zijn verschillende subsidies beschikbaar bij het in dienst nemen van werkzoekenden. Welke mogelijkheden er zijn is ook afhankelijk van de situatie van de medewerker die u in dienst neemt. Maar u kunt denken aan loonkostensubsidies of loondispensatie, plaatsingssubsidie, no-riskpolis, of scholingskosten. WSP Rivierenland kan je helpen bij het identificeren van de subsidies waarvoor u in aanmerking komt. Voor meer informatie over mogelijkheden verwijzen we graag naar de instrumentengids Dennis.

Zijn er subsidies mogelijk bij in dienst nemen van een werkzoekende?2024-06-10T09:50:57+02:00

Wat zijn de voordelen van samenwerking met WSP Rivierenland voor ons bedrijf?

Samenwerking met WSP Rivierenland kan jouw bedrijf helpen bij het vinden van gekwalificeerde kandidaten, het verkrijgen van subsidies en ondersteuning bij werving, scholing en integratie van personeel. Ook kan een adviseur WSP meedenken over arbeidsmarkt ontwikkelingen en effect daarvan op de invulling van je personele vraag.

Wat zijn de voordelen van samenwerking met WSP Rivierenland voor ons bedrijf?2024-06-10T09:31:32+02:00

Welke gemeenten zijn vertegenwoordigd in WSP?

Alle gemeenten in de arbeidsmarkt regio werken samen in het WSP Rivierenland. Dit zijn de volgende gemeenten; Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Welke gemeenten zijn vertegenwoordigd in WSP?2024-06-10T09:19:28+02:00

Met welke organisaties is WSP Rivierenland een samenwerking?

WerkgeversServicepunt (WSP) Rivierenland is een samenwerking tussen UWV, Werkzaak Rivierenland en gemeenten Buren. Werkzaak Rivierenland voert de participatiewet uit voor de gemeenten Culemborg, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. Buren voert dit uit voor gemeente Neder-Betuwe.

Met welke organisaties is WSP Rivierenland een samenwerking?2024-06-10T09:17:42+02:00

Wat doet het WSP?

WerkgeversServicepunt (WSP) Rivierenland is een organisatie die als doel heeft werkgevers en werkzoekenden in de regio Rivierenland bij elkaar te brengen. De WSP biedt een breed scala aan diensten en ondersteuning voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

Wat doet het WSP?2024-06-10T09:11:50+02:00
Ga naar de bovenkant