Mensen die hulp nodig hebben om hun werk goed te doen of onderwijs te volgen kunnen hiervoor een voorziening krijgen van het UWV. Bijvoorbeeld een schrijf- of gebarentolk, orthopedische werkschoenen of een aangepaste auto. Tijdens een bijeenkomst laat Ronald van Zijp, landelijk manager voorzieningen en re-integratiemiddelen bij UWV, met beeld en geluid zien wat er allemaal mogelijk is.

Iedereen kan meedoen!

De film van een jongeman in een rolstoel die zelfstandig met een door UWV verstrekte aangepaste auto naar zijn werk kan reizen en daar zijn werkzaamheden kan verrichten is pakkend. Met een collega achter op de rolstoel zien wij hem door het kantoor rijden, het werkplezier spat ervan af! Dit is waarom het zo mooi is als iedereen mee kan doen. Het geeft alles, de mensen en de bedrijven, de samenleving zoveel meer glans!

Meer weten?

Heeft u vragen over voorzieningen?  Neem contact op met uw adviseur van WSP Rivierenland.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!