window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-VQ7H0C7NQF');
Laden Evenementen

Op vrijdag 14 juni organiseert UWV het 16e Arbeidsjuridisch Congres UWV 2024. Het thema van deze editie is ‘Actualiteiten arbeids- en ontslagrecht’. Het congres vindt plaats in het Beatrix Theater in Utrecht, en is gericht op arbeidsrechtprofessionals zoals advocaten, rechtsbijstandverleners en ervaren  arbeidsjuristen, mediators en arbeidsdeskundigen werkzaam in de HR en adviespraktijk. Ken jij mensen in je netwerk die deze beroepen uitoefenen? Attendeer ze dan vooral op dit congres!

Het programma 
Judith Duveen, algemeen directeur van het Werkbedrijf, opent het congres. Sprekers op deze dag zijn verder: Monique Gerards, advocaat bij UWV en business adviseur bij UWV met Jan Meijer, manager landelijke afdeling arbeid en ontslag van UWV. Zij nemen de actualiteiten en jurisprudentie rondom de UWV-ontslagprocedure door. Barbara Filippo, advocaat bij SteensmaEven, gaat in op het thema ‘reorganisatie’ en Marko Jovović, advocaat bij Stibbe, neemt de deelnemers mee in de digitale ontwikkelingen en de gevolgen daarvan op de arbeidsrechtpraktijk.

Hoogleraar arbeidsrecht Ruben Houweling (Erasmus Universiteit Rotterdam) rondt de dag af met een terug- en vooruitblik: hoe gaat het arbeidsrecht zich de komende jaren ontwikkelen? Dagvoorzitter is Robert Davenschot.

Kosten en studiepunten
De kosten voor deelname bedragen €349,- en er vallen studiepunten te behalen (NOVA, MfN en Hobeon). Meer informatie vind je hier.

Meer informatie of vragen?
Meer weten over de inhoud van het programma? Stuur dan een bericht naar Monique van Miltenburgsenior communicatieadviseur, of Alfons Kouwenhovenbusiness adviseur afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening.

Bron: UWV

Ga naar de bovenkant