window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-VQ7H0C7NQF');
Laden Evenementen

Werkgever in Rivierenland en op zoek naar personeel? Meld je dan nu aan voor Speeddates om de perfecte match te maken! Wie weet ontmoet je jouw toekomstige medewerker!

WerkgeversServicepunt Rivierenland organiseert met UWV en Werkzaak Rivierenland Speeddates. Ons doel is vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Doe jij mee aan één van onze workshops?

26 juni is een speciale XXL Speeddate editie. Waarbij wij jou, als werkgever in Rivierenland, ook iets willen bieden. Daarom hebben wij 3 verschillende workshops georganiseerd.

Deze vinden voorafgaan van de speeddate plaats. De workshop duurt van 12:00 tot 13:00 en sluiten we af met een heerlijke lunch.

Workshop 1: Effectief communiceren met buitenlandse werknemers
Je werkt met buitenlandse collega’s. Herken je dit? Ze knikken ‘ja’, maar ze ondernemen geen actie. Ze stellen weinig vragen en zoeken vaak zelf naar oplossingen, waardoor creativiteit soms de overhand krijgt. Dit kan leiden tot cruciale fouten voor de organisatie. Bovendien lijken ze veiligheid niet hoog in het vaandel te hebben. Misschien ervaar je verzuim of personeelsverloop zonder de échte reden te kennen.
Betere communicatie en samenwerking beginnen met wederzijds begrip. Polen, Roemenen en Nederlanders komen uit verschillende cultuurgroepen, wat vaak tot miscommunicatie leidt. Een andere manier van leidinggeven is nodig om hiermee om te gaan. De uitdagingen in multiculturele organisaties ontstaan vaak door onbekendheid met culturele verschillen. Je ziet (alleen) het gedrag. Ken je ook de reden hierachter? Nog niet?”

 

Workshop 2: ‘Op naar de 125.000 banen’
De banenafspraak is belangrijk en wordt mogelijk gemaakt door de inzet van werkgevers, werknemers en dienstverleners zoals WSP’s en alle andere initiatieven. Het biedt een unieke kans om nieuw talent te vinden, of je nu in de publieke sector of het bedrijfsleven werkt. Deze workshop is speciaal voor jou als je nog niet actief betrokken bent bij deze doelgroep en hulp nodig hebt bij een succesvolle start.
Ben je benieuwd naar de banenafspraak en wil je praktische handvatten voor de uitvoering ervan? Onze workshop bied je aan de hand van een “kapstok” deze begeleiding.

 

Workshop 3: Werven over de grens
Wil je jouw bedrijf uitbreiden en profiteren van de Europese arbeidsmarkt? Tijdens deze workshop ontdek je hoe jouw bedrijf kan profiteren van het uitgebreide netwerk en de diensten van EURES Transnationaal.
Wat kun je ophalen tijdens onze workshop? Leer meer over EURES, het European Employment Services-netwerk, en hoe we werkzoekenden en werkgevers adviseren en bemiddelen om grensoverschrijdend werken mogelijk te maken. Ontvang algemene informatie over de Europese arbeidsmarkt en ontdek waar de kansen liggen om personeel te werven. En ontdek meer de financiële voordelen voor bedrijven die personeel aannemen.

 

Interesse in één van deze interactieve workshops?
Aanmelden kan kosteloos  via Werkgeversservicepunt-Werkzaak-Rivierenland@uwv.nl
Wij kijken er naar uit om jou op woensdag 26 juni te verwelkomen.

Locatie: Werkzaak Geldermalsen.

Wil je meer informatie? Bel dan met een adviseur:

  • Carla Rooijens: 06 508 96 096
  • Hans de Beun: 06 549 08 251
  • Natascha Menting: 06 291 19 523

Logo's NL werkt aan werk

Ga naar de bovenkant