window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-VQ7H0C7NQF');
Laden Evenementen

Er is grote behoefte aan personeel in de kinderopvang, maar mensen die graag willen starten in deze branche hebben niet altijd de juiste opleidingsachtergrond. Daarom ontwikkelden de branches in de kinderopvang samen met het ministerie van SZW het Ontwikkelpad kinderopvang. Het Ontwikkelpad is een op maat gemaakt pad dat de mogelijkheden voor mbo-praktijkleren in de kinderopvang inzichtelijk maakt, om instroom, verbreding en doorgroei te bevorderen.

Op 23 mei geeft het ministerie van SZW, samen met brancheorganisaties BK en BMK en NLwerktaanwerk in een webinar toelichting op de stand van zaken en de eerste ervaringen van werkgevers en arbeidsmarktregio’s met het Ontwikkelpad kinderopvang.

Naar verwachting publiceert het ministerie van SZW in de loop van april de tijdelijke subsidieregeling voor groepshulpen die aansluit bij het Ontwikkelpad kinderopvang. Het eerste aanvraagtijdvak zal in november plaatsvinden. Ook deze regeling komt aan bod in het webinar. Via de chat kan iedereen vragen stellen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 23 mei 2024
Tijd: 10:30 – 11:30
Kosten: geen
Inschrijven: Webinar Ontwikkelpad kinderopvang 2024

Laat je samen met andere kinderopvangorganisaties en gastouderbureaus bijpraten over deze kans om nieuwe talenten aan je organisatie te binden! We begroeten jullie graag op 23 mei!

Ga naar de bovenkant