Een speeddate voor en met iedereen; tussen iedere denkbare werkgever en werknemer. En dat op wisselende, goed bereikbare locaties. Dat zijn in het kort de zogenoemde Speeddate-middagen van WerkgeversServicepunt (WSP) Rivierenland, die zich daarmee duidelijk onderscheiden van de gemiddelde banenmarkt. “Op onze middagen is iedereen een potentiële werkgever of werknemer.” Deze maand vindt er een speciale editie plaats. 

Op zoek naar een leuke baan? Dan is dit jouw ideale kans om een perfecte match te vinden! Wat kan je verwachten? Op woensdagmiddag 26 juni vindt de XXL Speeddate plaats in Geldermalsen! Tussen 14.00 en 16.00 uur krijg je de kans om in gesprek te gaan met verschillende werkgevers uit diverse branches, waaronder zorg, groen, transport & logistiek, energietransitie, vervoer, civieltechnisch, bouw, techniek, en meer. Enkele uitzendbureaus presenteren hun vacatures. Een geweldige kans om vrijblijvend kennis te maken en direct in gesprek te gaan met potentiële werkgevers.

Praktische informatie

  • Datum: Woensdag 26 juni
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Het Leerlab van Werkzaak Rivierenland, Poppenbouwing 18, Geldermalsen
  • Bereikbaarheid: 30 minuten lopen vanaf station Geldermalsen (geen extra bussen, wel een reguliere bus met beperkte dienstregeling).
  • Parkeren: Kosteloos bij de sporthallen.
  • Aanmelden: Niet nodig! Loop gewoon binnen.
  • Belangrijk: Neem je cv mee!

Meer weten over de Speeddates van WSP Rivierenland? Kijk in onze Agenda.
Heb je vragen over opleiding, je loopbaan, of kansen op werk? Mis deze kans dan niet en kom langs!

Bron: Het Kontakt

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Speeddates

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!