WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Marloes Bak-Groen (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Culemborg en West Betuwe) graag even aan je voor:

Enthousiast stel ik mezelf voor als de nieuwe adviseur werkgeversdienstverlening bij WSP Rivierenland. Mijn naam is Marlous Bak-Groen (ja, echt waar) en sinds 1 juni 2024 neem ik de taken van Marit Elzinga over. Als adviseur wil ik actief meedenken over de toegevoegde waarde voor werkgevers en samen duurzame perspectieven bieden aan de talenten uit onze regio. Ik ga aan de slag in de regio Culemborg en West Betuwe en zal daarnaast betrokken zijn bij de leerwerkroute Zorg.

Samen met mijn lieve man en onze energieke zoons woon ik in het centrum van Tiel. Ik verveel mezelf zelden, want ik zet mij ook graag in als bestuurslid bij de Voedselbank Rivierenland en bij Businessclub ‘Dameszaken’.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Marloes

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!