WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Michael Piroe (Jobhunter) graag even aan je voor:

Mijn naam is Michael Piroe en ik ben de Jobhunter bij WSP Rivierenland. Met mijn enthousiasme en interesse in mensen, sta ik klaar om ondersteuning te bieden waar nodig is. Mijn doel? De arbeidsmarkt te optimaliseren door kandidaten te coachen en te begeleiden richting hun droombaan. Ik help dromen realistisch te maken en de juiste aansluiting te vinden. Samen werken we aan de perfecte match, zodat elke kandidaat een stap dichter bij zijn of haar droom komt. Dromen hebben we allemaal. De vraag is: wanneer zet jij deze stap?

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Michael

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!