WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Michel Jansen (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Culemborg en West Betuwe) graag even aan je voor:

Iedereen telt mee! Dat is mijn overtuiging én motivatie om voor jou als werkgever te zoeken naar de juiste match. Of het nu gaat over uitleg van regelingen, werving en selectie of om gewoon even te sparren, bij mij kan je altijd terecht. Ook als het lastig is om een enkele vacature in te vullen, biedt functiecreatie of jobcarving – het opsplitsen van bestaande taken en het creëren van een nieuwe functie – een uitkomst.  Ik ben graag de verbindende factor om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en nodig je uit om kennis te maken!

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Michel

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!