WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

WSP Rivierenland wordt geleid door Kiek Adriaansens en Susan Westerhof. En zij stellen zich graag even aan je voor:

Kiek Adriaansens (rechts op foto):

Mijn naam is Kiek Adriaansens, als manager van het WSP Rivierenland ben en voel ik me een geluksvogel. Ik heb een baan en mijn werk is (gelukkig) heel veel meer dan alleen mijn inkomen. Meedoen, uitgedaagd worden, sociale contacten hebben, mezelf mogen ontwikkelen zijn zo een aantal dingen die daar onderdeel van uitmaken. Daarom gun ik iedereen werk en dan vooral de mensen voor wie dat minder makkelijk of van zelfsprekend is. Het mooie is dat ik me juist in mijn werk daar voor in mag zetten. Werkgevers overtuigen dat zij medewerkers meer bieden dan alleen een inkomen is daar belangrijk in en als er mogelijkheden zijn de match maken met een werkzoekenden. Dit doen we samen met de partner organisaties zoals met Susan Westerhof van het UWV. We benutten elkaars krachten en maken het verschil voor werkgevers en werkzoekenden.

Susan Westerhof (links op foto):

Mijn naam is Susan Westerhof en ik ben namens het UWV aangesloten bij het WSP. Naast mijn rol als leidinggevende is het ook mijn missie om de samenwerking tussen het WSP, UWV en andere samenwerkingspartners zo te bevorderen dat we onze werkgevers en werkzoekenden duurzaam aan elkaar kunnen verbinden. Iedereen mag meedoen in deze maatschappij en ik haal veel voldoening uit het feit dat wij hier samen aan bij mogen dragen. Alleen ga je sneller samen kom je verder!

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Portret Susan en Kiek

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!