WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Yvonne Schreven (Adviseur Werkgeversdienstverlening Zaltbommel en Maasdriel) graag even aan je voor:

Mijn naam is Yvonne Schreven, een gedreven Accountmanager en loonwaarde deskundige. Elke dag biedt mij een nieuwe kans om de perfecte match te creëren tussen werkgevers en werknemers, wat mij enorm veel voldoening geeft. Mijn missie is om werkgeluk toegankelijk te maken voor iedereen, omdat ik geloof dat iedereen het verdient. Soms zijn er creatieve oplossingen nodig, zoals aanpassingen in werktijden, functiecreatie of de integratie van technologie, maar de mogelijkheden zijn eindeloos en inspirerend.

Als echte Brabander geniet ik van de fijne dingen in het leven, zoals heerlijk eten en het ontdekken van nieuwe gerechten. Buiten het werk blijf ik actief en energiek met padel, golf, mountainbiken en wandelen. Het zijn deze momenten, samen met vrienden en familie, die mij opladen en inspireren in mijn werk en leven. Laten we samen het pad naar werkgeluk bewandelen!

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!