WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Wen Hofman (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Culemborg en West Betuwe) graag even aan je voor:

Wen Hofman, adviseur werkgeversdienstverlening bij WSP Rivierenland, combineert zijn passie voor fietsen met zijn expertise in het adviseren van werkgevers en werkzoekenden. Als een ervaren wielrenner trapt hij graag een eindje mee met beide partijen om de juiste match te vinden. Met beklimmingen, afdalingen en een flinke dosis ambitie zorgt hij ervoor dat iedereen soepel op weg is naar succes!

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Wen

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!