WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Carla Rooyens (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Tiel en West Maas) graag even aan je voor:

Als Accountmanager Werkgeversdienstverlening bij WSP Rivierenland ben ik de schakel tussen ondernemers, re-integratiebureaus en andere belanghebbenden in de regio Tiel.
Mijn expertise ligt in het adviseren over de veelzijdige aspecten van de arbeidsmarkt. Ik neem het voortouw in het organiseren van netwerkevenementen, waaronder onze bekende maandelijkse fysieke speeddates en online jobdates.

Mijn passie voor creativiteit komt tot uiting in diverse activiteiten, zoals het voeren van verrijkende gesprekken met werkcoaches en kandidaten. Ik ben trots op mijn rol, waarin ik creatief mag denken en handelen om anderen nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt te bieden. Een steuntje in de rug voor velen.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!