WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Corina Luyten (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Neder-Betuwe en Buren) graag even aan je voor:

Als adviseur bij WSP Rivierenland vervul ik een belangrijke rol als verbindende schakel tussen ondernemers en andere belanghebbenden in de regio Buren en Neder-Betuwe. De mens intrigeert mij. Wat drijft hen? Welke motivaties liggen ten grondslag aan hun doorzettingsvermogen? Mijn passie ligt in het ondersteunen van mensen om hun kracht te ontdekken en zelf richting te geven aan hun leven.

In mijn gesprekken met ondernemers richt ik mijn blik op de mogelijkheden die voor het grijpen liggen. Laten we denken in kansen en oplossingen. Het vervullen van de uitdaging om de juiste kandidaat bij een werkgever te plaatsen, geeft me een enorme boost. Deze passie deel ik graag met anderen. Mijn werk is een van de mooiste ervaringen tot nu toe. Het bezoeken van diverse bedrijven biedt me de kans om voortdurend te leren en daadwerkelijk het verschil te maken voor zowel werkgevers als kandidaten.

Naast mijn professionele leven, woon ik met mijn drie kinderen in het prachtige Overbetuwe. Mijn grote liefde gaat uit naar paarden, en ik breng dan ook veel tijd door op stal. Reizen, sporten, lekker eten en winkelen behoren tot mijn andere passies. Maar bovenal geniet ik van het samenzijn met dierbaren, want dat maakt me echt gelukkig.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Corina

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!