WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Senior Adviseur Werkgeversdienstverlening Dimitri van der hoeven graag even aan je voor:

Mijn naam is Dimitri van der Hoeven en ik ben actief als senior werkgevers adviseur in het team WerkgeversServicePunt (WSP) Rivierenland. Mijn persoonlijk doel is verbinding maken en faciliteren tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Dit sluit gelukkig ook aan op de doelstellingen van WSP. Ik ben gedreven, enthousiast, een tikkeltje chaotisch, sportief en betrokken.  In het mooie dorp Velp bij Grave heb ik mijn thuis gevonden, waar ik samen met mijn vrouw, drie kinderen, een levendige beestenboel van vier kippen, drie katten en een hond een rijk gezinsleven leid. Mijn vrije tijd vul ik met windsurfen, tennis, padel, spinning, skiën en golfen. Hoewel ik in geen van deze sporten uitblink, staat het plezier voorop. Mijn werk bij Werkzaak en WSP Rivierenland vervult mij met trots; omdat we met het vinden van een passende baan voor onze kandidaten echt het verschil kunnen maken en dat is mijn drijfveer, het verschil kunnen maken!

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!