WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Eveline Poerink (Adviseur Werkgeversservicepunt regio Tiel) graag even aan je voor:

Met een hart voor verbinding, zet ik mij in om talenten en werkgevers in de regio Tiel samen te brengen. Bij WSP Rivierenland ben ik werkzaam als accountmanager. Daarnaast ben ik betrokken bij de leerwerkroute Bouw en Techniek die professionals van morgen vormt.

Thuis zijn het mijn kinderen, Bobbie en Valentijn, die mij de energie geven om elke dag het beste van mezelf te geven. Mijn passie voor crossfit en mijn avonturen op de padelbaan houden mij scherp en in balans.

Mijn missie? Een arbeidsmarkt creëren waar diversiteit gevierd wordt en iedereen de kans krijgt om te schitteren met hun unieke talenten!

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!