WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Adviseur Werkgeversdienstverlening Hans de Beun, graag aan je voor:

Mijn naam is Hans de Beun. Ik ben werkzaam als Adviseur Werkgeversdienstverlening voor de gemeente Tiel en de gemeente West Maas en Waal.
Als voetballer geen carrière kunnen maken helaas! Erg? Nee hoor, gewoon niet goed genoeg! Wat ik wel goed kon en erg leuk vond was de verbinding te maken, zowel in het veld als daarbuiten.

Vandaag de dag nog altijd het mooiste om te doen, samen met je collega’s de verbinding maken tussen de werkzoekenden en werkgevers. Met een goed sociaal gevoel en gerichte interesse werkgevers en werkzoekenden zo goed mogelijk op weg helpen. Door goed te luisteren, vasthoudend te zijn en vanuit vertrouwen te werken voor het beste resultaat gaan, waarbij de lach en een stuk humor nooit ver weg zijn!

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!