WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Sandra de Haan (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Tiel en West Maas en Waal) graag even aan je voor:

Graag stel ik mezelf voor! Ik ben Sandra de Haan en ik woon in Nijmegen. Sinds 1 februari maak ik deel uit van het Werkgeversservicepunt als adviseur Werkgeversdienstverlening. De afgelopen 6 jaar heb ik vooral kennis opgedaan op het gebied van vitaliteit, schuldenproblematiek, het bieden van dezelfde kansen en het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel vanuit kandidaat als vanuit werkgever. Het kan voorkomen dat werkgevers ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Meestal onbewust: als gevolg van vooroordelen, een beperkte kennis van beschikbare ondersteuningsmogelijkheden of doordat mensen huiverig zijn voor veranderingen en aanpassingen.

Sociaal ondernemerschap heeft me altijd geboeid. Voor mij betekent een baan meer dan alleen een salaris. Ik heb zelf van dichtbij ervaren wat het wegvallen van een baan met iemand kan doen. Juist op die momenten is het waardevol om hulp te krijgen. Iemand die met je meekijkt, vertrouwen geeft en mogelijkheden maakt op de arbeidsmarkt. Binnen het Werkgeversservicepunt ben ik dan ook op zoek naar werkgevers in Tiel en West Maas en Waal die samen met ons kansen willen bieden aan mensen voor wie het vinden van geschikt werk niet gemakkelijk is.                                                                                                                                                                           Ook in mijn vrije tijd zit ik niet stil. Of het nu gaat om yoga, wandelen, schilderen, het genieten van gezellige borrels met vrienden en familie. Of het samen met mijn vriend ontdekken van recepten in de keuken; ik haal plezier uit het ontdekken van nieuwe ervaringen en het delen van mooie momenten met mijn dierbaren.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Sandra de Haan

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!