WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Toine Assié (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Culemborg en West Betuwe) graag even aan je voor:

Ik ben Toine Assié, sinds september 2023 werkzaam als accountmanager bij het WerkgeversServicepunt Rivierenland.

Verbinding maken, doe ik graag. Samenwerken met elkaar is wat nodig om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal en dit is een teamsport. Zonder team kan er niet gespeeld worden en zonder werkgever kan een werkzoekende geen baan vinden. Laten we samenspelen, totdat uw organisatie de wedstrijd heeft gewonnen door die passende medewerker bij u te laten starten.

Graag kom ik bij uw organisatie/bedrijf langs als sparringpartner/strategische vraagbaak en samen de “wedstrijd” in deze (moeilijke) arbeidsmarkt te overwinnen.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Toine

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!