Alles klopte. Het weer, de locatie en ‘last but not least,’ onze gasten.
Het WSP Open bij Golfcentrum De Batouwe op vrijdag 23 juni.

Ondernemers, bestuurders, directie en collega’s samen de baan in om een balletje te slaan. Netwerken in een fijne omgeving waar ontspanning centraal staat. Een heuse wedstrijd over 9 holes voor de gevorderden en een clinic voor de geïnteresseerden om een te ervaren wat het is. Voor elk niveau een uitdaging of kans. Net als in het ‘echte’ leven. Samen. Rivierenland. Ondernemen. Kansen geven, kansen pakken. En voor de kenners onder ons: de winnaar van de wedstrijd scoorde 24 punten over 9 holes. Ook bij de deelnemers aan de clinic een aantal talenten die we de volgende keer misschien terug zien bij de wedstrijd?

Al met al een mooie middag waar samenwerken, samen plezier maken en samen de kansen zien op 1 stonden.

Iedereen bedankt en graag tot een volgende keer!

Meer weten over WSP Rivierenland en golf? Lees het artikel.

Meer weten over WSP Rivierenlanden wat het team adviseurs voor jou kan betekenen? Bel 088 9375 199 of kijk op de website voor meer inspiratie en verhalen uit de praktijk van bedrijven die je voorgingen.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!