• Krijg je die ene vacature maar niet vervuld?
  • Zijn jouw professionals te veel tijd kwijt met taken waar zij niet voor zijn opgeleid?
  • Wil je MVO ondernemen, maar weet je niet waar je moet beginnen?
  • Of wil je graag die aanbesteding winnen, maar weet je niet hoe je je SROI stuk moet invullen?

Misschien is functiecreatie dan wel dé oplossing.

Wat is functiecreatie?

Met functiecreatie wordt er een analyse gedaan van de werkzaamheden en worden deze opnieuw verdeeld. Hierdoor houdt gekwalificeerd personeel tijd over om te taken te doen waar zij voor zijn opgeleid en worden elementaire taken uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het uitgangspunt is dat functiecreatie leidt tot een hoger rendement. Het doel van functiecreatie is om personeel efficiënter in te zetten, en waar mogelijk goedkoper.

Wat levert het op?

  • Ruimte voor professionals om te doen waar ze goed in zijn
  • Hogere productie, meer omzet, meer rendement
  • MVO ondernemen
  • Wil jij een professioneel advies van één van de opgeleide adviseurs?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Het team van WSP Rivierenland volgt op dit moment een uitgebreide en professionele training om een functiecreatie analyse in jouw bedrijf uit te voeren. Nadat één van de adviseurs de analyse heeft uitgevoerd, ontvang je een businesscase waarin de concrete voordelen van functiecreatie staan omschreven.

Neem contact met ons op voor een kosteloos adviesrapport over functiecreatie

Neem contact op met één van de adviseurs van WerkgeversServicepunt Rivierenland (WSP): Eveline (epoerink@werkzaakrivierenland.nl), Michel (michel.jansen@uwv.nl), Wen (whofman@werkzaakrivierenland.nl), Yvonne (yschreven@werkzaakrivierenland.nl), Marit (melzinga@werkzaakrivierenland.nl) of Patricia (pmeulemeester@buren.nl), voor meer informatie en het inplannen van een adviesgesprek.

Werkzaak is samen met UWV en de gemeenten Culemborg, Buren, Neder-Betuwe, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel onderdeel van WSP. 

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Gerelateerde nieuwsbericht

Deel dit verhaal in je netwerk!