window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-VQ7H0C7NQF');
Laden Evenementen

Er is grote behoefte aan personeel in de kinderopvang, maar mensen die graag willen starten in deze branche hebben niet altijd de juiste opleidingsachtergrond. Daarom ontwikkelden de branches in de kinderopvang samen met het ministerie van SZW het Ontwikkelpad kinderopvang. Het Ontwikkelpad
is een op maat gemaakt pad dat de mogelijkheden voor mbo-praktijkleren in de kinderopvang inzichtelijk maakt. Wat betekent dat voor u als werkgever in de praktijk? Daarover gaat deze startsessie.

In de startsessie vertellen de branchevereniging en NLwerktaanwerk in samenwerking met de arbeidsmarktregio u alles over:

De opzet van het ontwikkelpad binnen de kinderopvang.
De subsidieregeling die medio april 2024 ingaat (via loonkosten).
Hoe u kunt starten en waar u tools en ondersteuning kunt vinden.

Het is een interactieve sessie waarin u aan tafel zit met werkgevers uit de regio. U kunt kennis en ervaringen uitwisselen, en we horen graag van u als organisatie wat u nodig heeft.  Verder is er ook ruimte voor vragen over personeelsuitdagingen of over zaken die niet alleen met het ontwikkelpad op te lossen zijn.

Datum:        dinsdag 9  juli 2024
Tijd:             13.00-15.00
Locatie:        Poppenbouwing    18     Geldermalsen
Kosten:        geen
Inschrijven:  Aanmelden via de website

Startsessie ‘Ontwikkelpad Kinderopvang’ (Geldermalsen) – NLwerktaanwerk

o.v.v. Startsessie 9 juli Geldermalsen
Laat u samen met andere ondernemers bijpraten over deze kans om nieuwe talenten aan u te binden!

We zien u graag op 9  juli. Logo's NL werkt aan werk

Ga naar de bovenkant