WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Loes Wildeman-Jansen (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Zaltbommel en Maasdriel) graag even aan je voor:

Mijn naam is Loes Wildeman-Janssen. Sinds eind 2022 werk ik als adviseur Werkgeversdienstverlening bij WSP Rivierenland. Samen met drie andere collega’s ben ik verantwoordelijk voor de regio Bommelerwaard. Samen met 3 andere collega’s heb ik de regio Bommelerwaard onder mijn hoede. Met veel plezier breng ik dagelijks werkgevers uit mijn regio in contact met gemotiveerde werkzoekenden. Ik ben gedreven, enthousiast en heb een groot inlevingsvermogen. Creatief meedenken en snel schakelen passen bij mij.

Uit het maken van de juiste match haal ik mijn werkenergie. De weg van werkzoekende naar werknemer kan soms uitdagend zijn, maar ik bied graag een steuntje in de rug. Ik begeleid kandidaten naar mooie sociale werkplekken en breng ze in contact met inclusief ondernemende werkgevers in de regio. Als voormalig zelfstandig ondernemer begrijp ik de behoeften van werkgevers goed en fungeer ik graag als sparringpartner voor arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken.

In het prachtige Groesbeek woon ik samen met mijn man, twee kinderen en onze pup. Graag ga ik uit eten of pik ik een terrasje mee met mooi weer. Verder wandel ik graag en ga ik regelmatig een dagje shoppen.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Loes

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!