WSP Rivierenland is een samenwerkingsverband van UWV, Gemeente Buren en Werkzaak Rivierenland. De laatste partij voert namens een aantal gemeentes alles rondom werk en inkomen uit. De dienstverlening voor werkgevers is, vanuit deze partijen, gezamenlijk vormgegeven met een integraal team van werkgeversadviseurs. De gedachte hierachter is  dat werkgevers/ondernemers bij één loket terecht moeten kunnen voor de dienstverlening van alle partners. En dat werkt in Rivierenland goed, werkgevers die ons weten te vinden zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we leveren.

Binnen WSP Rivierenland werken verschillende adviseurs. Vandaag stellen we Natascha Filippo-Menting (Adviseur Werkgeversdienstverlening regio Zaltbommel en Maasdriel) graag even aan je voor:

Mijn werkethiek is doordrenkt met passie en enthousiasme, en ik ben altijd klaar om met creativiteit en een helpende hand elke nieuwe uitdaging te lijf te gaan. Mijn empathisch vermogen zet ik in als mijn grootste kracht; het stelt mij in staat om de behoeften van werkgevers en collega’s niet alleen te begrijpen maar ook te voorzien. Ik neem het voortouw in het organiseren van netwerkevenementen, waaronder onze bekende maandelijkse speeddates en de online jobdates.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

Profielfoto Natascha

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!