Rivierenland,  6 november 2023 – Acht ondernemers uit Rivierenland hebben de All-in Werkgeversprijs 2023 gewonnen. De ondernemers ontvingen de prijs omdat zij werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie. Ze gunnen de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zodoende bieden deze werkgevers duurzaam werk en stellen iedereen in staat om naar vermogen bij te dragen aan de organisatie en zo volwaardig te participeren in de maatschappij.

Deze werkgevers verdienen het predicaat ‘All-in Werkgever’. De winnaars vormen een voorbeeld voor andere werkgevers in Rivierenland. De jury heeft op basis van motivatie en ambassadeurschap de genomineerde werkgevers beoordeeld en per gemeente een winnaar gekozen. De All-in Werkgeverprijs werden overhandigd door de wethouder uit de gemeente waar de ondernemer is gevestigd.

De winnaars van de All-in Werkgeversprijs

Over de All-in Werkgeversprijs
Voor de vijfde keer sinds 2018 organiseert RW-POA Rivierenland in samenwerking met VNO-NCW Midden en het WSP Rivierenland de All-in werkgeversprijs. Met deze werkgeversprijs worden werkgevers in Rivierenland bekroond voor hun inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt. Iedereen kan  werkgevers nomineren voor de All-in Werkgeversprijs. Een jury wijst op basis van vaste criteria per gemeente een winnaar aan.

Organisatie
WerkgeversServicepunt Rivierenland heeft, in opdracht van VNO-NCW Rivierenland (banenafspraak 100.000 banen) en RW-POA Rivierenland, een feestelijk moment georganiseerd om de winnende inclusieve werkgevers in haar werkgebied (gemeenten Culemborg, Buren, Neder-Betuwe, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel) te feliciteren en te bedanken.

Neem contact op

U kunt WerkgeversServicePunt Riviereland eenvoudig bereiken via verschillende kanalen. Bezoek ons contactpagina voor meer informatie.

De Prijs

WSP Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Interessante artikelen over de arbeidsmarkt, tips om personeel te werven en verhalen uit de praktijk.

Volg ons op social media

Deel dit verhaal in je netwerk!